Στην καλύτερη πισίνα του Μπαλί με λιγότερο από 10 ευρώ!

 
Jungle_Fish_Bali_07.jpg

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Μπαλί, οι πανέμορφοι καταρράκτες ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας (διαβάστε το σχετικό άρθρο μας εδώ) και οι πισίνες με τη δραματική θέα μας έκαναν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο το νησί. Το Jungle Fish, που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ubud, προσφέρει ένα υπαίθριο εστιατόριο και μπαρ δίπλα σε μια πισίνα με θέα που θα σας συγκλονίσει!

The gorgeous entrance of Jungle Fish
Η υπέροχη είσοδος του Jungle Fish
The best Balinese infinity pool
Η καλύτερη πισίνα infinity στο Μπαλί

The “no beach… beach club”

Μετά από μια πεζοπορία στους μπαλινέζικους ορυζώνες, μια βόλτα στην αγορά του Ubud ή μια επίσκεψη σε έναν από τους πολλούς ινδουιστικούς ναούς του νησιού, θα πρέπει σίγουρα να κάνετε ένα δροσιστικό διάλειμμα! Το Jungle fish είναι ιδανικό για να ξεφύγετε από το πολυσύχναστο κέντρο του Ubud. Προσφέρει σνακ και κοκτέιλ όλη την ημέρα, θεραπείες spa και πολυτελείς βίλες για τη διαμονή σας.

Swim overlooking the Osh River Valley
Κολυμπήστε με θέα την κοιλάδα του ποταμού Osh
Panoramic view of the pool
Πανοραμική θέα της πισίνας

Το απόλυτο value-for-money

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι ακόμη και αν δε μένετε στο ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας και να κολυμπήσετε στην πισίνα για λιγότερο από 10 ευρώ στο σύνολο! Η ξαπλώστρα για ένα άτομο κοστίζει 100.000 IDR (~ 6.5 EUR) και με αυτό το ίδιο ποσό μπορείτε να αγοράσετε ποτό από το μπαρ ή σνακ όπως τα καταπληκτικά noodles που δοκιμάσαμε! Με άλλα λόγια, εάν σκοπεύετε να πάρετε ένα ποτό ή να φάτε κάτι εκεί, η ξαπλώστρα παρέχεται στην πραγματικότητα δωρεάν!

Enjoying our noodles next to the pool
Απολαμβάνοντας τα νουντλς μας δίπλα στην πισίνα
Pascal enjoying the infinity pool all by himself
Ο Πασχάλης απολαμβάνοντας την πισίνα infinity

Η μαγευτική πισίνα infinity

Η πισίνα έχει θέα στην κοιλάδα του ποταμού Osh, η οποία είναι γεμάτη από πλούσια πράσινη βλάστηση, χαρακτηριστική της ζούγκλας του Μπαλί. Ενώ ήμασταν εκεί, απολαύσαμε πραγματικά τη θέα και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα, καθώς το μέρος δεν είχε πολύ κόσμο. Μια τροπική καταιγίδα που ξέσπασε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας έκανε την όλη εμπειρία ακόμα πιο μοναδική, καθώς πάντα μας αρέσει να κολυμπάμε κάτω από τη βροχή.

Εκτός από τις ξαπλώστρες, έχετε την επιλογή να κλείσετε κρεβάτια ή ιδιωτική καμπάνα, που κοστίζει 400.000 IDR (με δωρεάν διάθεση πετσέτας) για 1 έως 4 άτομα. Έτσι, εάν είστε μια εταιρεία τεσσάρων, θα συνέφερε σίγουρα να κάνετε αυτήν την επιλογή!

The Balinese jungle
Η μπαλινέζικη ζούγκλα
Swim in the jungle for less than 10 USD
Κολυμπήστε στη ζούγκλα με λιγότερο από 10 ευρώ

Έχετε υπόψη ότι οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι και οι ξαπλώστρες απελευθερώνονται 30 λεπτά πριν από την κράτηση σε περίπτωση μη εμφάνισης. Το Jungle Fish παρέχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς από και προς το ξενοδοχείο. Απλά ενημερώστε για τη θέση σας, την ώρα και τον αριθμό των επισκεπτών που θέλετε να μεταφερθεί από το ξενοδοχείο και το Front Office θα σας δώσει μια προσφορά.

Value for money pool break
Value for money διάλειμμα στη μαγευτική πισίνα στο Μπαλί

Σας άρεσε το άρθρο μας? Κάντε το pin!

Swim in the best Balinese infinity pool
Κολυμπήστε στην καλύτερη πισίνα στο Μπαλί

Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας σε άλλες πισίνες infinity στο Μπαλί ή αλλού!

Κάντε κράτηση για τις πτήσεις σας προς Μπαλί εδώ!

*Όλες οι φωτογραφίες ανήκουν στους Truevoyagers.