Η ιστορία μας

Είμαστε οι Truevoyagers (Ευθύμης Κράγκαρης και Πασχάλης Παναγιωτίδης), travel bloggers μα πάνω απ 'όλα, ταξιδιώτες.

Το 2016 δημιουργήσαμε ένα blog για να καταγράψουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες απ'όλον τον κόσμο και να δώσουμε συμβουλές στους επίδοξους ταξιδιώτες. Έχοντας επισκεφθεί 42 χώρες και μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και εξωτικά μέρη του πλανήτη, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τις γνώσεις και εμπειρίες μας σε επιχειρηματική ιδέα.

Αυτό που βιώσαμε ως επισκέπτες στο εξωτερικό ήταν η ανάγκη για μοναδικές εξατομικευμένες δραστηριότητες σε συνδυασμό με χρήσιμες ταξιδιωτικές υπηρεσίες καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να ψάξουμε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς παρόχους προκειμένου να καλύψουμε τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες. Έτσι, αυτό που συνειδητοποιήσαμε ότι έλειπε στην Ελλάδα ήταν μια ολιστική προσέγγιση του ταξιδιού όπου μπορεί να βρεθεί σε μία και μοναδική πηγή.

Την άνοιξη του 2017, αποφασίσαμε να υποβάλουμε την επιχειρηματική μας πρόταση στο EGG, τη μεγαλύτερη θερμοκοιτίδα νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, που δημιούργησε η Eurobank και η Corallia. Ένα χρόνο μετά και με τη βοήθεια του EGG, βρισκόμαστε στην αρχή του ονείρου μας: να δημιουργήσουμε μοναδικές και εξατομικευμένες δραστηριότητες στην Αθήνα και σύντομα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο τη δημιουργική εξερεύνηση κάθε τόπου μακριά από την πεπατημένη διαδρομή.

 
 

Η ΟΜΑΔΑ

 
pascal_in_tinos.jpg

Founder

Πασχάλης Παναγιωτίδης

Ο Πασχάλης εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τραπεζικό τομέα, στην Alpha Bank (Ελλάδα), Citibank (Ισπανία) και σε άλλες πολυεθνικές όπως η Verizon, καθώς και κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν καινοτόμα τουριστικά προϊόντα, όπως το R.C.I. (η μεγαλύτερη εταιρεία χρονομεριστικής μίσθωσης στον κόσμο). Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία 5* (CavoTagoo-Μύκονος) και επίσης ως καθηγητής στο δημόσιο K.E.K. του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης παραδίδοντας μαθήματα διαχείρισης τουρισμού και μάρκετινγκ στους σπουδαστές. Με μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Business και Μάρκετινγκ, είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρίας και για την οργάνωση των περιηγήσεων και των δραστηριοτήτων μας. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Founder

Ευθύμης Κράγκαρης 

Ο Ευθύμης, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη Δημοσιογραφία, δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των σύγχρονων μέσων. Η εμπειρία του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το blogging και τα εργαλεία μάρκετινγκ SEO (κυρίως από το ταξιδιωτικό μας blog) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την υιοθέτηση της κατάλληλης στρατηγικής για να προωθήσουμε την επιχειρηματική μας ιδέα μέσω διαφόρων διαύλων επικοινωνίας. Είναι υπεύθυνος για το ψηφιακό μάρκετινγκ και για τη δημιουργία αυτής της ψηφιακής πλατφόρμας. Μιλάει 5 ξένες γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων των Κινεζικών) και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα εθελοντικά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

EFTHIMIS.jpg
 

επικοινωνηστε μαζι μασ

TRUEVOYAGERS

Καπνικαρέας 19Α, 1ος όροφος,
Αθήνα, 10 556, Ελλάδα

info@truevoyagers.com

 
 

Οι συνεργάτες μας

 
 

GP Bicycles:

Χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα, τσάντες και λάμπες, όλα σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παναγή, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα ξύλου.

Be My Quest:

Μία start-up η οποία στοχεύει να «αναβιώσει» σχεδόν εγκαταλελειμμένα χωριά στην Ελλάδα, δημιουργώντας και προωθώντας εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες σε μέρη με μοναδική παράδοση και ιστορία.

 
 

Τύπος

 
OZON-Logo-black-1-1.png

"Truevoyagers: Δύο Έλληνες έχοντας ταξιδέψει σε 42 χώρες φτιάχνουν το επόμενο ταξίδι σου" — Ozon Magazine

 

Καταχωρηθήκαμε στη λίστα μεταξύ των πιο σημαίνοντων Ελλήνων bloggers στο Thea magazine, επίσημο περιοδικό του Makedonia Palace, αρ. τεύχους 7, Χειμώνας 2017-2018.

 
teapot_logo.png

"Σχεδιάζοντας τις περιπέτειές μας για το 2017 με τους Truevoyagers!" — Teapot.gr

 

"Οι Truevoyagers σας ταξιδεύουν στα γραφικά χωριά της ορεινής Αρκαδίας" - Glow.gr

 
youth_platform.png

"Γνωρίστε την Ελλάδα μέσα από νέες βιωματικές εμπειρίες" - Platform.gr

skywalkerLogo.jpg

"Truevoyagers: Οι travel bloggers που επαναπροσδιορίζουν τον βιωματικό τουρισμό στην Ελλάδα" — Skywalker.gr

epixeiro_logo.png

"Truevoyagers: Δημιουργώντας εμπειρίες για αληθινούς ταξιδιώτες" - epixeiro.gr

 

 

Απορίες;