ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

39.00

Τοποθεσία: Κέντρο Αθήνας

Διάρκεια: 3 ώρες. Καθημερινά στις 10:00 π.μ.

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 8 άτομα

Κατάλληλο για: 16+ χρονών

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά*

 

Περιγραφή:

Αυτή η περιήγηση θα σας οδηγήσει στα πιο ‘ινσταγκραμικά’ μέρη του κέντρου της Αθήνας, όπου θα τραβήξετε φωτογραφίες για να μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά σας δίκτυα. Γνωρίστε περισσότερα για τον αρχαίο και σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, ενώ εξερευνείτε δημοφιλείς γειτονιές.

Η Αθήνα είναι χωρίς αμφιβολία γεμάτη με αρχαία και σύγχρονα πολιτιστικά μνημεία και γειτονιές που θα εκπλήξουν ακόμα και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη. Αυτή η περιήγηση έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να φωτογραφίσουν τις πιο γραφικές και όμορφες γειτονιές μιας από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης. Εκτός από την αποτύπωση φωτογραφιών που θα απογειώσουν το προφίλ σας στο Instagram, θα δείτε πως περνούν οι ντόπιοι την καθημερινότητά τους και θα ακούσετε ενδιαφέρουσες ιστορίες για τον ελληνικό πολιτισμό.

Στο τέλος αυτού του φωτογραφικού τουρ, θα έχετε τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες ενώ θα έχετε περάσει την ημέρα σας όπως οι Αθηναίοι.

Τι περιλαμβάνεται στην περιήγηση:

  • ξενάγηση με έμπειρο ταξιδιώτη, λάτρη της φωτογραφίας

  • 6 έως 8 στάσεις για φωτογραφίες

  • Ξεχωριστή επιλογή για φωτογράφιση με στιγμιαία κάμερα/polaroid (παρέχεται με επιπλέον 15,00 €)

  • Ξεχωριστή επιλογή επεξεργασίας και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας σε φορητό εκτυπωτή (παρέχεται με επιπλέον 15,00 €)

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους ή μνημεία

  • Ξενάγηση αρχαιολογικών χώρων ή μνημείων

  • Φωτογράφος

  • Μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο σας

  • Προσωπικά έξοδα

Σημείο συνάντησης: στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος.

Σημαντικές πληροφορίες: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή την κάμερά σας κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας. Δεδομένου ότι πρόκειται για πεζοπορία, παρακαλούμε να φοράτε άνετα παπούτσια για περπάτημα και να έχετε αντηλιακό ή καπέλο για τις ζεστές μέρες.

Quantity:
Add To Cart

*Για ξεναγήσεις στα ισπανικά, παρακαλούμε να στείλετε το αίτημά σας στο info@truevoyagers.com πριν από την κράτηση της δραστηριότητας, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα.

Πολιτική ακύρωσης: Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου του ποσού σε περίπτωση ακύρωσης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησης.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@truevoyagers.com.