ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

50.00

Τοποθεσία: Κέντρο Αθήνας

Διάρκεια: 3 ώρες. Δευτ-Κυρ στις 9:00 π.μ.

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 8 άτομα

Κατάλληλο για: 18+ χρονών

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

 

Περιγραφή:

Ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία που να συνδυάζει τη καθημερινότητα ενός ντόπιου Αθηναίου σε συνδυασμό με τις καλύτερες συμβουλές φωτογραφίας;

Σε αυτήν την ξενάγηση, ο επαγγελματίας φωτογράφος μας θα σας δώσει συμβουλές για τη λήψη των καλύτερων φωτογραφιών μετατρέποντας το ζωντανό κέντρο της Αθήνας σε ένα δημιουργικό εργαστήρι. Η συγκεκριμένη εμπειρία δε στοχεύει μόνο στην ανακάλυψη των ορόσημων της Αθήνας, αλλά στην αίσθηση της αληθινής ατμόσφαιρας της πόλης, μέσα από την εξερεύνηση των τοπικών αγορών και τη συνδιαλλαγή με τους ντόπιους. Παίρνοντας μέρος σε αυτή την περιήγηση θα καταφέρετε να συλλάβετε την ουσία της Ελλάδας απολαμβάνοντας έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ το πρωί, κάνοντας τη βόλτα σας στο Μοναστηράκι, το Θησείο, την Πλάκα και σε άλλες κεντρικές γειτονιές και δοκιμάζοντας street food στο δρόμο όπως θα έκανε ένας πραγματικός Αθηναίος.

Στο τέλος της βόλτας σας, θα έχετε εξερευνήσει τα πιο συναρπαστικά σημεία της Αθήνας, μερικά από τα οποία είναι και τα πιο αγαπημένα των χρηστών του Instagram, και θα έχετε μάθει να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες!

Τι περιλαμβάνεται στην περιήγηση

  • συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών στην πόλη από επαγγελματία φωτογράφο
  • πρωινός καφές σε επιλεγμένη καφετέρια του κέντρου
  • street food της προτίμησής σας

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες θα ήταν καλό να έχουν μαζί τους την προσωπική τους φωτογραφική μηχανή, ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το μάθημα φωτογραφίας.

Σημείο συνάντησης: Μετρό στάση Μοναστηράκι, έξοδος Αθηνάς.

Quantity:
Add To Cart

Πολιτική ακύρωσης: Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου του ποσού σε περίπτωση ακύρωσης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησης.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο pascal@truevoyagers.com.