ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

50.00

Τοποθεσία: Κέντρο Αθήνας

Διάρκεια: 3 ώρες. Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 10:00 π.μ.

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 8 άτομα

Κατάλληλο για: 18+ χρονών

Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

 

Περιγραφή:

Ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία που να συνδυάζει την καθημερινότητα του ντόπιου Αθηναίου με τις καλύτερες vintage polaroid φωτογραφίες;

Σε αυτήν την περιήγηση, ο ξεναγός μας θα σας δώσει μια στιγμιαία φωτογραφική μηχανή polaroid και θα μετατρέψει το ζωντανό κέντρο της Αθήνας σε ένα δημιουργικό εργαστήρι. Η συγκεκριμένη εμπειρία δε στοχεύει μόνο στην ανακάλυψη των ορόσημων της Αθήνας, αλλά και στην αίσθηση της αληθινής ατμόσφαιρας της πόλης, μέσα από την εξερεύνηση των τοπικών αγορών και τη συνδιαλλαγή με τους ντόπιους. Παίρνοντας μέρος σε αυτή την περιήγηση θα καταφέρετε να αποτυπώσετε την ουσία της Ελλάδας σε στιγμιαίες φωτογραφίες, απολαμβάνοντας έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ το πρωί, κάνοντας τη βόλτα σας στο Μοναστηράκι, το Θησείο, την Πλάκα και σε άλλες κεντρικές γειτονιές και δοκιμάζοντας street food στο δρόμο όπως θα έκανε ένας πραγματικός Αθηναίος.

Στο τέλος της βόλτας σας, θα έχετε εξερευνήσει τα πιο συναρπαστικά σημεία της Αθήνας, μερικά από τα οποία είναι και τα πιο αγαπημένα των χρηστών του Instagram, και θα έχετε βγάλει τις καλύτερες polaroid φωτογραφίες!

Τι περιλαμβάνεται στην περιήγηση

  • στιγμιαία φωτογραφική μηχανή polaroid και ένα σετ 10 φωτογραφιών
  • πρωινός καφές σε επιλεγμένη καφετέρια του κέντρου
  • αυθεντικό ελληνικό street food

Χρήσιμες πληροφορίες

Η δραστηριότητα αυτή είναι σχεδιασμένη για όλους όσους αγαπούν τις polaroid και θέλουν να ανακαλύψουν τις γειτονιές της Αθήνας. Δε χρειάζεται να έχουν πείρα στη χρήση των συγκεκριμένων μηχανών, δεδομένου ότι θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες χρήσης πριν την αρχή της περιήγησης.

Σημείο συνάντησης: Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το κτίριο της Βουλής

Quantity:
Add To Cart

Πολιτική ακύρωσης: Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου του ποσού σε περίπτωση ακύρωσης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησης.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο pascal@truevoyagers.com.