Μια μέρα στον Εθνικό Κήπο των Αθηνών

Στην καρδιά του γεμάτου ζωή κέντρου της πόλης, θα βρείτε τον Εθνικό Κήπο της Αθήνας, το ιδανικό μέρος για να έρθετε πιο κοντά στην "πράσινη πλευρά" της μεγάλης πόλης.

Read More
Οι 6 πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας

Η Αθήνα έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από τις συνηθισμένες επιλογές περιήγησης. Μια βόλτα στις 6 πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωρίσετε την πόλη!

Read More
24 ώρες στο Άμστερνταμ: Ο απόλυτος οδηγός

Η ολλανδική πρωτεύουσα είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εδώ θα βρείτε τι μπορείτε να κάνετε σε μόλις 24 ώρες στο Άμστερνταμ!

Read More
Αποκαλύπτοντας την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση

Ανακαλύψτε την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της επιστημονικής φαντασίας.

Read More
5+1 προορισμοί για να επισκεφτείτε τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Ο Οκτώβριος είναι ιδανικός μήνας για εναλλακτικές διακοπές. Δείτε ποιοι είναι οι 5+1 προορισμοί για να επισκεφθείτε τον Οκτώβριο στην Ελλάδα!

Read More
Ύδρα, η απόλυτη εκδρομή του Σαββατοκύριακου

Αν ψάχνετε για την απόλυτη εκδρομή του Σαββατοκύριακου από την Αθήνα, τότε το γραφικό νησί της Ύδρας θα πρέπει να είναι η επιλογή σας όλο το χρόνο.

Read More
Λίμνη της Γενεύης: Ανακαλύπτοντας την Ελβετική πλευρά

Στο δεύτερο μέρος της διαδρομής μας γύρω από τη λίμνη της Γενεύης, εξερευνούμε τη Λωζάνη, τη Βέρνη, το Μοντρέ, το Βεβέ και το περίφημο κάστρο Σιγιόν!

Read More
Kenoa Resort: Παράδεισος ηρεμίας στις ακτές της Βραζιλίας

Γνωρίστε το Kenoa, ένα πολυτελές ξενοδοχείο και σπα στη Βραζιλία, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία σας ενώ ακούτε τον ήχο του ωκεανού!

Read More
Στην καλύτερη πισίνα του Μπαλί με λιγότερο από 10 ευρώ!

Το Jungle Fish, που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το Ubud, προσφέρει ένα υπαίθριο εστιατόριο/μπαρ δίπλα σε μια πισίνα με θέα που θα σας συγκλονίσει!

Read More
Κυβιστική αρχιτεκτονική και υψηλή γαστρονομία στην Ισπανία

Η ισπανική La Rioja είναι διάσημη για τα κρασιά της. Ένας άλλος λόγος για να την επισκεφθείτε είναι το κόσμημα κυβιστικής αρχιτεκτονικής, Hotel Viura.

Read More
Ανακαλύπτοντας αυθεντικές ινδικές γεύσεις στο Νέο Δελχί

Ο Arnav Mathur από το Eat Travel Live Repeat μας παρουσιάζει τις πιο αυθεντικές ινδικές γεύσεις στα καλύτερα εστιατόρια του Νέου Δελχί!

Read More
Silver Island Yoga: ένας πολυτελής παράδεισος γιόγκα στην Ελλάδα

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι υπάρχει ένα κέντρο γιόγκα στην Ελλάδα, πάνω σε ένα ιδιόκτητο νησί 60 στρεμμάτων όπου μπορείτε να το απολαύσετε μόνοι σας;

Read More